De Åb­ne Råd­giv­ning­er

Professionel rådgivning til børn, unge og familier.

De Åbne Rådgivninger er en række gratis tilbud om samtaler, der er målrettet børn, unge og familier, som søger råd og vejledning.

Alle vores medarbejdere har en særlig viden omkring børn, unge og familier.

Samtaletilbud i De åbne rådgivninger, hvor borgeren selv møder op, er et tilbud under Barnets Lov §28, hvor kommunen skal tilbyde børn og unge gratis rådgivning for at forebygge sociale problemer og hjælpe barnet/den unge over vanskeligheder. Rådgivningen kan gives som et anonymt og åbent tilbud. Det betyder, at der ikke er journalpligt og derfor er der ikke oplysninger at få aktindsigt i.
Vi har tavshedspligt.

På denne side kan du læse mere om, hvad De Åbne Rådgivninger kan og vil bidrage med.

Forskellige muligheder for afholdelse af samtaler ved De åbne rådgivninger

Vi afholder langt de fleste af vores samtaler på Vestre Engvej, men det er samtidig vigtigt for os, at vi kan tage hensyn til netop dine/jeres families behov og praktiske vilkår f.eks. hvis du/I bor meget langt fra vores lokaler.

Vi har også god erfaring med at afholde samtalerne i De Åbne Rådgivninger på andre måder. Det kan f.eks. være samtaler, der afholdes virtuelle (Teams, Skype eller Facetime), samtaler som afholdes under en gåtur i naturen eller kontakt pr. telefon eller over SMS.

Har du/I ønsker eller behov i forhold til, hvordan vi skal afholde samtalerne, vil vi bede dig/jer skrive det i henvendelsen til os, så vil vi forsøge at tage højde for ønskerne.

waves-spotbox

Sådan behandler Vejle Kommune personoplysninger

Behandling af personoplysninger
waves-spotbox

Vores jobopslag finder du her.

Ledige jobs
Ulla Hartvig Leder af De Åbne Rådgivninger
Send e-mail mobil 30 69 01 58